Nuttige links

Binnenkort

7 okt
AV West-Vlaamse liga
Datum 07.10.2023 14:00

 Kortrijksestraat 68, 8020 Oostkamp

 
8 okt
W-Vl. ligakampioenschap R1
08.10.2023 14:00

 Stamina, Daverlostraat 132, 8000 Brugge

 
5 nov
W-Vl. ligakampioenschap R2
05.11.2023 14:00

Kasteel Heule, Heulsekasteelstraat 1, 8501 Heule

10 nov

Stamina, Daverlostraat 132, 8000 Brugge

 
25 nov

 Schoolschaaktornooi voor lager en middelbaar onderwijs.

 

Schaakkring Bredene 75 jaar jong.

Afbeelding1Daarvoor moesten wij toch zeker iets speciaal voor doen, na een paar vergaderingen waren we eruit. We zouden dit jaar alles in naam van onze verjaardag doen met een ééndaags toernooi op 6 mei, het Lentetoernooi werd meer in de kijker gezet en er is ook volop gewerkt aan een Jubileumboek voor ons 75 jaar bestaan. Die zal worden voorgesteld op de ontvangst op de gemeente op 25 november bij onze viering door de gemeente Bredene.

bloemenanitaHet toernooi op 6 mei waar wij 38 deelnemers mochten verwelkomen, wat voor de eerste uitgave zeker een succes was. We konden genieten van een mooie ruime zaal De Fakkel op de wijk Groenendijk. Ons team zette alles in een klein uurtje klaar borden, stukken, klokken en dan kwamen de eerste deelnemers reeds binnen. Maarten en Etienne verzorgden de inschrijving en betaling aan de inkom. Intussen waren Carine en Lies al druk in de weer met alle voorbereiding van de broodjes. Onze voorzitter Anita was haar tekst al aan het doornemen en de micro aan het testen. Daar waren de cupcakes in aantocht, gratis aangeboden aan alle deelnemers en deze konden tussen ronde 4 en 5 nog genieten van een gratis lekker vers gemaakt ijsje door Smulmobiel en daar stond dan ook rap een mooie file aan te schuiven.

Het was spannend tot de laatste zet wie het toernooi zou winnen met een mooie speech als afsluiter van onze voorzitter Anita, die wij dan ook eens in bloemen zette voor haar 20 jaar als voorzitter van onze kring.

Wij bedanken ook iedereen van het bestuur en iedereen die een handje hielp, ik zal hier geen namen noemen zo kan ik er ook geen vergeten.

Misschien komt er een tweede uitgave van ons toernooi volgend jaar daar zitten wij binnen enkele weken samen om de knoop door te hakken.

Hier verder vind je de foto’s van de top drie in beide reeksen en enkele sfeerbeelden.

Reeks +16
yen   yari   geert

2

Yen

 

1

Yari

 

3

Geert

     Reeks -16
lander   basiel   ben

2

Lander

 

1

Basiel

 

3

Ben

 

groepbinnen   groepbuiten

 

 
chess consult   talistro witachtergrond